Drumles in waddinxveen en omgeving

Hi! Wat leuk dat je interesse hebt om te leren drummen. Ik hoop dat ik je erbij kan helpen! Mijn naam is Dwain en ik ben al ruim 20 jaar actief als drummer. Mijn passie voor dit instrument begon toen ik nog jong was. Op mijn 9e ben ik lessen gaan volgen bij een muziekschool. Hier heb ik tot mijn 12e op les gezeten. Daardoor had ik een goede basis voor het drummen.

Ik begon, na mijn muziekschool periode, als drummer in de kerk. Hier heb ik geleerd wat de rol is als drummer in een band. Ook het samenspelen en muzikaliteit kreeg hierdoor een enorme groei. Ik ben nog steeds actief als drummer in diezelfde kerk en heb nu ook meer kennis van diverse beats en muziekstijlen.

In de kerk heb ik ook diverse keren drumworkshops gegeven aan de jeugd die geinteresseerd was. Dit was erg leuk om te doen. Verder heb ik ook een paar van die jongeren privé les gegeven in de kerk en een van deze leerlingen drumt nu ook in onze band van de kerk.

De lessen die ik geef zijn bedoeld om beginners kennis te laten maken met die fantastisch instrument. Ze handvaten te geven en ondersteuning om mee te spelen met hun favorite liedjes. En om ook gewoon plezier te hebben! Drummen is bij uitstek een heel leuk instrument. Het ziet er tof uit en het is heel gaaf om je eigen beat te maken.

De les zelf duurt één uur en worden gegeven bij jou thuis als je een drumstel hebt, of bij mij thuis. Hier spelen we op een electrisch drumstel of een echt drumstel met gaasvellen, dat vinden de buren net even wat fijner :). Verder is de les opgedeeld in een theorie en praktijk gedeelte.

Ben je geinteresseerd in een drumles of wil je meer info? Neem dan gauw contact op. Ik hoop dat ik je mag begeleiden op je muzikale reis!

Proefles

0,-
  • Een gratis proefles van 30 min
  • Omgeving Waddinxveen

Drumles

20,-per les
  • 1 uur les
  • Professionele begeleiding
  • Theorie en praktijk
  • Omgeving Waddinxveen
Neem contact op