Hi,

Mijn naam is Dwain Olsem. Ik ben 37 jaar en woon in Waddinxveen. Ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw en heb een zoontje (1).

Ik ben Olsem Media gestart omdat ik met fotografie mensen wil helpen aan foto’s die een blijvende herinnering zijn aan dat ene speciale moment. Daarnaast wil ik ook een toffe ervaring meegeven voor de klant.

Mijn stijl van fotograferen zou je kunnen omschrijven als reportage fotografie of journalistiek. Ik probeer met mijn foto’s een verhaal te vertellen van de gebeurtenissen van een event, hetzij een zakelijk evenement of een huwelijk. Zodat je nog eens rustig de dag kan na beleven. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk onopvallend te fotograferen. Dit helpt mij om foto’s te creëren die spontaan zijn en niet te geposeerd.

Naast het fotograferen maak ik ook websites voor mensen/bedrijven die er een nodig hebben. Deze websites maak ik in WordPress. Mochten er foto’s op de website moeten komen, dan kan ik deze uiteraard zelf voorzien.

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare fotograaf?

Laten we dan connecten!

Groeten,

Dwain